5 Beste Contact Form Plugins voor WordPress vergeleken.

In dit artikel

De 5 Beste Contactformulier Plugins voor WordPress in 2018!

Contact formulier plugins voor WordPress klinkt misschien als een onderwerp dat redelijk goed is behandeld op het web zoals het is, maar is dat echt zo?

Dit is wat ik bedoel; al jaren gebruiken we contactformulier 7, en we denken zelfs niet eens na over het uitproberen van andere oplossingen. Maar is het mogelijk dat de ontwikkeling in het contactformulier rijk verder is gegaan? Is Contact Form 7 het beste en het meest complete contactformulier voor WordPress?

Natuurlijk niet! Dus vandaag kijken we naar de top 5 contactformulier-plugins voor WordPress in 2018

 
PLUGINPRIJSBEOORDELINGACTIEVE INSTALLATIES
Pirate Forms$ 04.6200.000 +
WPFormsvan $ 39 / jaar4.9800,000+
Ninja Formsvan $ 29 / jaar4.41.000.000
Jetpack$ 04.14,000,000+
Contactformulier 7$ 04.55,000,000+

 

1. Pirate Forms

Een van de grootste problemen met de meeste plugins voor contactformaten voor WordPress is bijvoorbeeld dat ze u dwingen om de formulieren zelf te maken, voordat je ze op jouw pagina’s kunt plaatsen.

Op deze manier kun je meer dan één formulier op de site hebben, maar is dat altijd nodig? Voor veel beginnende gebruikers zeker niet.

Als iemand gewoon een eenvoudig contactformulier wil, waarom zouden ze dan iets anders moeten doen anders dan de plugin activeren en kiezen waar ze dat formulier willen weergeven? Pirate Forms is geschikt voor die exacte gebruiker.

Je krijgt 3 manieren om uw contactformulier weer te geven (het eenvoudigste is via een shortcode):

2. WPforms

WPForms is een uiterst feature-rijke plugin die op een of andere manier ook een mooie en duidelijke gebruikersinterface kan leveren. Alles werkt met slepen en neerzetten (Drag en Drop), wat het maken van nieuwe formulieren snel maakt en je krijgt ook toegang tot vooraf gebouwde formuliersjablonen om de dingen nog verder te versnellen.

Laten we een lijst maken met enkele coole functies die WPForms jou biedt:

  • Alle formulieren die met deze plugin zijn gemaakt, zijn responsief en mobielvriendelijk.
  • Omvat online betalingen via PayPal … geweldig voor verkoop, donaties en het opzetten ervan houdt geen codeerwerk in.
  • Je kant e-mailabonnementsformulieren maken en deze integreren met populaire e-mailmarketingservices.
  • Binnen de wp-admin is entry management mogelijk – je hoeft nergens heen om alle ingevoerde gegevens te bekijken.
  • Het blokkeert spam-inzendingen automatisch.
  • Je kan de formulieren overal insluiten via shortcodes.

Er is een gratis versie van de plugin beschikbaar. De betaalde persoon kost $ 39 – $ 349.

Download deze plugin voor contactpersonen als: je een veelzijdige oplossing wilt die ook gemakkelijk te gebruiken is en functies biedt die verder gaan dan wat je gewoonlijk op contactformulieren ziet (betalingsintegratie, integratie van e-mailservices, enz.).

3. Ninja Forms

Ninja Forms is een van de meer feature-rijke plugins die er zijn, en het kan je veel meer dan alleen contact formulier functionaliteit geven. Je kan het gebruiken om abonnementsformulieren, enquêtes of iets anders te maken dat kan worden gedaan via een webformulier.

Ninja Forms zorgt ook voor het beheer van formulierinzendingen voor je in het WordPress-dashboard.

Formulieren maken is relatief eenvoudig. Je begint met Formulieren / Nieuw toevoegen . Daar kun je een vereenvoudigde interface voor slepen en neerzetten gebruiken. Om formuliervelden toe te voegen, moet je op een specifiek veldtype klikken en vervolgens kun je het opnieuw uitlijnen op dezelfde manier als waarmee je met WordPress-widgets zou werken.

Het toevoegen van jouw formulieren aan blogposts gebeurt via shortcodes – elke shortcode komt overeen met een individueel formulier. Hier is hoe het contactformulier eruit ziet:

Wat cool is aan deze plugin, is het aantal aanpassingen dat het levert. Om maar een paar te noemen:

  • Je kan specifieke e-mailmeldingen instellen die worden verzonden bij het verzenden van succesvolle formulieren. Je kan zowel jezelf als de gebruiker op de hoogte stellen.
  • Je kan bepaalde acties toewijzen om onderwerping te vormen, zoals het weergeven van een succesbericht of zelfs iemand aanmelden voor een MailChimp-lijst.

Er is een gratis versie van de plugin beschikbaar. De betaalde plugin kost $ 29- $ 499.

deze plugin als: je geavanceerde webformulierfunctionaliteit nodig hebt.

4. Jetpack

Zoals je wellicht weet, heeft Jetpack – de belangrijkste plugin van Automattic – ook een module contactformulieren. Je hoeft het alleen maar te activeren in Jetpack / Instellingen.

Contactformulieren maken met Jetpack werkt een beetje anders dan met de andere plugins in deze lijst. In plaats van een formulier te maken en vervolgens op te nemen in verschillende berichten / pagina’s, Kan je formulieren maken op het bewerkingsscherm voor berichten / pagina’s:

Jetpack geeft je de mogelijkheid om de velden aan te passen (de bestaande verwijderen of nieuwe toevoegen) en tenslotte het formulier aan je bericht toe te voegen.

5. Contact Form 7

Okey, we moeten toch eerlijk blijven, hoewel ik begon met het in twijfel trekken van de positie van Contact Form 7 op de markt, het feit is dat het nog steeds een van de beste oplossingen is, en ik moet het gewoon op deze lijst zetten.

Contact Form 7 geeft je toegang tot een extra sectie in het WordPress-dashboard met de naam Contact . Daar kan je nieuwe formulieren maken en de bestaande aanpassen.

Werken met een formulier is redelijk gemakkelijk zou ik zeggen. Wat je krijgt is een interface op basis van HTML-tags . Dus om je formulieren af ​​te stemmen, moet je oppassen dat je de structuur niet verprutst. Niet echt moeilijk om te doen, om eerlijk te zijn, maar niet zo eenvoudig als met de andere plug-ins op deze lijst.

Zodra je klaar bent met het aanpassen van je formulier, neem je gewoon de shortcode en voeg je deze toe aan een bericht of pagina.

 

Conclusie

 

Best betaald plug-in: WPforms

Beste Gratis Contactformulier plugin: Contact Form 7 (Uiteraard ;-))

 

 

[ratings]

Contact info

Heb je vragen, wil je een vrijblijvende offerte of wil je gewoon even sparren? Bel dan met Kevin.