Ontzorgen!

Jij hoeft er alleen nog maar op toe te zien dat alles naar wens is.

Geen handleidingen, online wizards of standaard voorbeelden om je op weg te helpen. Bij de belofte om alles voor je op te lossen, bedoelen we ook alles! Wij vinden dat je ondernemer bent geworden om je eigen passie uit te voeren, dit maakt je uniek en specialist op jouw gebied, laten wij dit nu net zijn voor al je online oplossingen.

Web Design

Maak van je website een prachtig digitaal visitekaartje. Wij luisteren naar je wensen en doelen en bouwen deze altijd op maat. Omdat je als ondernemer altijd uniek bent dient je website hierbij aan te sluiten, dat lijkt ons niet meer dan logisch!?

Onze websites zijn standaard goed vindbaar in Google. Uiteraard spreken we tegenwoordig vanzelfsprekend over de perfecte website op zowel pc, tablet en mobiel!

SEO

Alle zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo hebben gratis zoekresultaten waarop websites worden gepresenteerd. Dit is in een volgorde die het meest relevant isvoor de (be)zoeker. Met zoekmachine optimalisatie (SEO), kun je je website hoger in de gratis zoekresultaten laten verschijnen. Door slim aan de slag te gaan met SEO krijg je stapje voor stapje hogere rankings. Die hoge rankings zorgen maand na maand voor honderden of duizenden nieuwe bezoekers.

Google Ads

Uit onderzoek is gebleken dat Adverteren in Google een van de meest doeltreffende manieren van adverteren is.

Je wilt meer bezoekers en meer omzet en je weet dat van de meeste klanten hun zoektocht naar een product of dienst op het internet begint. Je wilt dus eerder gevonden worden dan je concurrent bij klanten die je daadwerkelijk nodig hebben.

Webshop

Social Media

Google

Analytics

Ik wil een webwinkel laten bouwen, doen jullie dit ook?

Wij van Dubbel & Dwars kunnen voor jou een webwinkel bouwen. De afgelopen tijd hebben wij al meerdere webshops ontwikkeld. Hiervoor werken wij met WooCommerce. Wij kunnen de betalingen koppelen aan een Mollie account. Als je hier interesse in hebt, vraag dan gerust een gesprek aan!

Kunnen jullie helpen met webhosting?

Dat kunnen we zeker. We werken hiervoor samen met een aantal betrouwbare en professionele partners. Zij garanderen je een hoge up-time, snelle service en een snelle website! Dat zijn wat technische termen waar we bedoelen dat het gewoon goed zit!

Ik wil een website laten maken, hoe ziet het ontwikkelproces er uit?

  • Jij levert teksten, foto’s en overig materiaal aan.
  • Wij beginnen met het bouwen van de website.
  • Je mag voorbeelden sturen van websites die vergelijkbaar zijn met hetgeen jij voor ogen hebt.
  • De website wordt eerst op een testlocatie gebouwd, zodat je de site alvast kunt bekijken en waar nodig kunnen wij deze aanpassen.
  • De site gaat pas volledig online als je voor de volle 100% tevreden bent.

 

Doen jullie ook onderhoud aan de website?

Uiteraard! Dit is zelfs wat we minimaal graag voor je uit handen nemen. Een moderne website is te vergelijken met je Smartphone. Iedere week zijn er wel een aantal apps die een update hebben. Wij zorgen er voor dat de updates gebeuren en dat je website daarna nog steeds zo werkt zoals de bedoeling is. Dat is namelijk zeker niet altijd een zekerheidje, maar bij ons wel 😉

Ik wil hoger in de gratis zoekresultaten van Google, kan dat?

Dat kan zeker! SEO ofwel online vindbaarheid is één van de zaken waar we erg goed in zijn. Natuurlijk vinden we dat zelf maar onze resultaten zeggen alles. We verzorgen zowel de volledige pagina optimalisatie als je online reputatie opbouw.

Ik wil hoger in de gratis zoekresultaten van Google, kan dat?

In een notendop, heel veel! We zijn jong, flexible & ambitieus. We sluiten aan bij jouw behoeften en wensen en zeker niet andersom. Jij bent onze klant en de klant is bij ons echt Koning! Bellen, mailen, meeten of WhatsAppen, wat je voorkeur ook heeft? Daarnaast doen we niet eenmalig zaken maar gaan we voor een echte samenwerking. En precies dat maakt jouw marketing machine onverwoestbaar, nu en zeker in de toekomst!

Overtuigd van de vele online oplossingen en wil je dat wij dit helemaal voor je uit handen nemen? Geen gezeur met tijd en energie die je liever ergens anders in steekt?

Wat klanten zeggen over ons!

Verloskundige Vita

Ik ben zeer tevreden over de samenwerking met Kevin de Widt van Dubbel & Dwars Online Oplossingen met als resultaat een mooie, frisse, toegankelijke en professionele website. De communicatie verliep altijd soepel, waarbij vooral de laagdrempeligheid om Kevin te contacten voorop staat. Daarbij werd er creatief meegedacht tijdens het ontwikkelen van de nieuwe website en werd er goed geluisterd naar onze wensen. Afspraken werden altijd netjes nagekomen en niets is teveel. Een absolute aanrader dus!

Kim Vermeulen-Honcoophttps://www.verloskundigenvita.nl/

Anjo Bots – STYLEWORKS.

Ontzettend blij met mijn keuze voor Dubbel & Dwars Online Oplossingen! Onwijs snel schakelen, persoonlijk betrokken, zeer proactief en niets is te veel. Dubbel & Dwars zet net dat stapje extra waardoor processen zoveel soepeler verlopen. Precies waar ik naar op zoek was! Samen met veel plezier bouwen aan een mooie website, maar zeker ook aan een sterker bedrijf. Daar doe je het uiteindelijk toch allemaal voor?

Anjo Bots – STYLEWORKS.https://styleworks.nl/

Patisserie Joep

Afspraak is afspraak en ze hebben altijd toffe nieuwe ideeën waarmee ze echt met je meedenken. Vandaag zelfs een bedrijf uit Lelystad op bezoek. Die zijn met een nieuw food concept bezig. Kwamen bij ons uit in Breda omdat de website echt eruit sprong. Goed bezig dus 😉 !!

Patisserie Joep – Joep Mermanshttps://www.patisseriejoep.nl/