Diensten.

0
0

Onze diensten die we leuk vinden.

We bieden alleen die diensten aan waar we zelf blij van worden. Want daar heb jij als klant uiteindelijk het meeste aan.

Wij kunnen je voorzien in

Een goede website die niet alleen een mooi plaatje is maar daadwerkelijk voor nieuwe leads, offerte aanvragen en klanten zorgt! Dit doen we al jaren met veel plezier en kennis en daarom weten we wat werkt. 😀

Webdesign

Maak van je website niet alleen een digitaal visitekaartje. We luisteren naar je wensen en doelen en bouwen de website die je voor ogen hebt. Omdat je als ondernemer altijd uniek bent dient je website hierbij aan te sluiten, dat lijkt ons niet meer dan logisch!?

Onze websites zijn standaard goed vindbaar in Google. Uiteraard spreken we tegenwoordig vanzelfsprekend over de perfecte website op zowel pc, tablet en smartphone!

WordPress onderhoud

Kort & krachtig, wij beheren jouw WordPress website volledig voor je!

We kunnen het niet vaak genoeg herhalen, maar je WordPress website heeft nu eenmaal tijd en aandacht nodig wil alles zo blijven werken zoals het moet.

Je kan het goed vergelijken met een moderne smartphone. Iedere dag zijn er wel app updates beschikbaar in de appstore.

Als je je website wilt beveiligen en werkend houden, is het tijdig toepassen van updates essentieel.

Google Ads

Uit onderzoek is gebleken dat Adverteren in Google een van de meest doeltreffende manieren van adverteren is.

Je wilt meer bezoekers en meer omzet en je weet dat van de meeste klanten hun zoektocht naar een product of dienst op het internet begint.

Je wilt dus eerder gevonden worden dan je concurrent bij klanten die je daadwerkelijk nodig hebben.

Google SEO

Alle grote zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo laten gratis zoekresultaten zien met websites en andere content die de zoekmachine relevant vindt voor de (be)zoeker. 

Met zoekmachine optimalisatie, ofwel Search Engine Optimization (SEO), kun je je website hoger in de gratis zoekresultaten laten verschijnen. Door slim aan de slag te gaan met SEO krijg je stapje voor stapje hogere rankings. Die hoge rankings zorgen maand na maand voor honderden of duizenden nieuwe bezoekers.

Oxygen Website

“Een Oxygen website laten maken is op dit moment de beste keus voor ondernemers die de meest krachtige WordPress website willen.”

Ben je ook van mening dat een website vanaf de eerste seconde moet overtuigen? Naast een mooi design is een snelle laadtijd van de website belangrijk. Bezoekers wachten niet op websites die hun tempo niet kunnen bijhouden. Met een Oxygen website voldoe je aan de eisen van Google én die van websitebezoekers!

Enkele van onze happy klanten

Je bent in goed gezelschap!

Hieronder een greep uit ons klantenportfolio. Allemaal toffe opdrachten waar we ons eigen Dubbel & Dwars sausje overheen hebben mogen gieten!

We zijn niets zonder een

goed proces

Planning

Design

Evaluatie

En... live!