WORDPRESS

ONDERHOUD

Wordpress

Kort & krachtig, wij beheren jouw WordPress website volledig voor je! Ons team met specialisten neemt al het onderstaande op zich voor één vaste en duidelijke prijs.

Onderhoud & Updates

We kunnen het niet vaak genoeg herhalen, maar je WordPress website heeft nu eenmaal tijd en aandacht nodig wil alles zo blijven werken zoals het moet. Je kan het goed vergelijken met een moderne smartphone. Iedere dag zijn er wel app updates beschikbaar in de appstore.

Maar omdat deze apps, in tegenstelling tot je smartphone, allemaal samen moeten werken zodat je visueel één geheel houdt, vraagt deze samenwerking om kennis. Het komt namelijk regelmatig voor dat een specifiek onderdeel van je website na het updaten niet meer zo werkt als voorheen.

Hiervoor geven wij een update garantie! Je bent met ons altijd up-to-date en zodra er iets niet goed gaat gaan wij direct aan de slag om het op te lossen. Bij ons is het abonnement hiervoor altijd een vaste prijs zodat jij als klant weet waar je aan toe bent.

 

Wat is inbegrepen bij

WordPress onderhoud

Updates

WordPress, thema’s en plug-ins hebben updates nodig om bugs tegen te gaan, nieuwe opties te krijgen en alles veilig te houden.

Pro / Premium Plug-ins

Maak gebruik van onze premium plug-ins! De beste beveiliging, caching en betaalde updates van Divi, Elementor en Astra.

Techneut

Wij regelen de (al aanwezige) hosting, we zorgen voor het instellen van back-ups en dat laten we jou weten in simpele en duidelijk taal!
Daarnaast doen we onderstaande aanpassingen, afgerekend per minuut, zodat jij hier niet teveel tijd aan kwijt bent. Bel, mail of app het door en wij gaan aan de slag!

Teksten aanpassen

Afbeeldingen aanpassen

Nieuwe pagina's maken

Uiteraard maken we ook nieuwe websites!

En bouwen we een Webshop in als je wilt

De meest veelgestelde vragen (FAQ)

Jullie bieden dit niet als enige, waarom kies is voor jullie?

We zijn super flexibel in het contact. Telefoon, mail of WhatsApp, wat jij kiest, daar gaan wij in mee. Je krijgt ook altijd direct reactie, in duidelijke taal, geen vaag gedoe en dat is prettig zeg.

En als kers op de taart vinden wij het ook gewoon heel tof om een leuke samenwerking aan te gaan! Alleen samen komen we namelijk tot het beste resultaat.

Maak het uit waar ik mijn hosting afneem?

Nee! We werken met elke welke website waar je hosting ook mag lopen.

Wat als ik meerdere (2+) websites heb die onderhoud nodig hebbben?

Geen probleem! We kunnen meerdere websites voor je beheren, al is het er 1 of zijn het er 10.

Het onderhoudsplan gaat alleen wel op voor één website ofwel, één WordPress installatie per plan.