WordPress onderhoud

Waarom WordPress onderhoud?

Met de groeiende populariteit van WordPress zorgen onze WordPress Onderhoudsplannen ervoor dat je site gezond en up-to-date is. 40 tot 50% van de websites wereldwijd gebruikt WordPress. WordPress is een vrij beschikbaar en zeer populair CMS (content management systeem) met meer dan 1 miljoen plugins om uit te kiezen. Deze flexibiliteit maakt het gemakkelijk om bijna elke denkbare soort website te maken, maar deze populariteit betekent dat er meer mensen zijn die je site proberen uit te buiten als hij niet up-to-date gehouden wordt. Je hoeft geen codering of scripting talen te leren, wij kunnen onderhoudsupdates installeren, je plugins aanpassen, storingen oplossen en veiligheidslekken repareren, zodat je website altijd goed werkt!

++

++

Onderhoud & Updates

Ons team zorgt voor de alledaagse dingen zoals direct contact bij noodgevallen, back-ups en updates & beveiligingspatches die anders tijdrovend voor je zouden zijn om zelf te doen of voortdurend aandacht zouden vergen. 

Als je bedenkt dat een actieve site regelmatig onderhoud nodig heeft, is het essentieel dat het werk correct gedaan wordt om problemen of beveiligingsproblemen te voorkomen. Je aandacht moet in de eerste plaats uitgaan naar je klanten/gebruikers en niet naar taken in verband met site beheer die gemakkelijk door professionals kunnen worden afgehandeld.

Gebruik maken van een ervaren en betrouwbaar bedrijf van WordPress Experts zorgt ervoor dat je je bedrijf efficiënter kunt beheren door je energie daar te steken waar het het belangrijkst is. Wij kunnen je verzekeren dat er voor je gezorgd wordt en dat je nooit over het hoofd wordt gezien. We zijn een klein team dat waarde hecht aan de relaties die we met onze klanten hebben opgebouwd en hun succes willen vieren.

Wat is inbegrepen bij WordPress onderhoud?

Alles en nog wat meer? Kan dat? Letterlijk genomen niet natuurlijk, maar we willen wel altijd je verwachtingen overtreffen!

200%

Updates

WordPress, thema’s en plug-ins hebben updates nodig om bugs tegen te gaan, nieuwe opties te krijgen en alles veilig te houden.

Pro / Premium Plug-ins

Maak gebruik van onze premium plug-ins! De beste beveiliging, caching en betaalde updates van Divi, Elementor en Astra.

Techneut

Wij regelen de (al aanwezige) hosting, we zorgen voor het instellen van back-ups en dat laten we jou weten in simpele en duidelijk taal!

Anders dan anderen

Afrekenen per minuut, betaal alleen voor wat je nodig hebt!

Bel, mail of app ons gewoon wat je denkt en wij gaan aan de slag met de daadwerkelijk aanpassing en de vormgeving.

Kies jouw

Plan

Kennismaking

Bij twijfel, zeker contact opnemen. Ervaar wat we te bieden hebben en wij zullen strijden om je te behouden.

€ 0 EUR
/maand
1 WordPress installatie
WordPress updates
Thema & Plugin Updates
Website beveiliging
Onafhankelijk hosting advies
WooCommerce Updates

WordPress Website

Direct een goed pakket, geen uitzonderingen, geen addertjes on het gras, gewoon duidelijk!

€ 49,95 EUR

/maand
1 WordPress installatie
WordPress updates
Thema & Plugin Updates
Website beveiliging
Onafhankelijk hosting advies
Premium plugins!

We hebben van de belangrijkste plugins en thema’s officiële licenties die we kunnen inzetten voor jou. Dit heeft een gezamenlijke waarde van € 394,- per jaar alleen al!

WooCommerce Updates

WooCommerce

Heb je al een WordPress Webshop met WooCommerce dan moeten we extra opletten, daarom iets duurder dus.

€ 79,95 EUR

/maand
1 WordPress installatie
WordPress updates
Thema & Plugin Updates
Onafhankelijk hosting advies
Website beveiliging
Premium plugins!

We hebben van de belangrijkste plugins en thema’s voor WooCommerce officiële licenties die we kunnen inzetten voor jou. Dit heeft een gezamenlijke waarde van € 568,- per jaar alleen al!

WooCommerce Updates

Veelgestelde vragen

Jullie bieden dit niet als enige, waarom kies is voor jullie?

We zijn super flexibel in het contact. Telefoon, mail of WhatsApp, wat jij kiest, daar gaan wij in mee. Je krijgt ook altijd direct reactie, in duidelijke taal, geen vaag gedoe en dat is prettig zeg.

En als kers op de taart vinden wij het ook gewoon heel tof om een leuke samenwerking aan te gaan! Alleen samen komen we namelijk tot het beste resultaat.

Maak het uit waar ik mijn hosting afneem?

Nee! We werken met elke welke website waar je hosting ook mag lopen.

Dat maakt meteen ook waarom we onafhankelijk advies hierover kunnen geven. We bieden het zelf niet aan maar hebben ondertussen in de keuken gekeken van elke hosting provider in Nederland.

Wat als ik meerdere (2+) websites heb die onderhoud nodig hebben?

Geen probleem! We kunnen meerdere websites voor je beheren, al is het er 1 of zijn het er 10.

Het onderhoudsplan gaat alleen wel op voor één website ofwel, één WordPress installatie per plan.

Waarom ook alweer jullie?

Als klant mag je gebruik maken van onze premium plugins. Zo’n beetje iedere website heeft ze nodig voor een optimale werking, goed veiligheid (iThemes) en de beste caching (WP-Rocket).

Je kan prima zelf deze licenties nemen maar dan moet je ook alles zelf regelen. Voor de kosten van alle licenties op jaarbasis heb je ons WordPress al, makkelijke keuze toch?!

Websites met geavanceerde functionaliteit zoals deze vereisen ons Hoger Plan, net als lidmaatschap sites, multi-language sites, alle sites met on-site betalingen, etc. Het kost ons meer middelen om deze te beheren, dus als je ervoor zorgt dat je het juiste plan gebruikt, kunnen wij alles doen wat nodig is om jouw website veilig, snel en soepel te laten werken.

Zodra je logingegevens voor je WordPress dashboard en hosting provider stuurt, hebben we je plan binnen 24-48 uur volledig uitgevoerd. Dit omvat een checklist met meer dan 200 punten om je website volledig geoptimaliseerd te krijgen.

De snelheidsverbeteringen kunnen tot een week duren omdat we alles moeten optimaliseren voor je unieke WordPress bestanden, thema en plugins en we voorzichtig willen zijn om geen downtime voor je website te veroorzaken. Dus nemen we de tijd en zorgen ervoor dat dit goed gebeurt in plaats van het risico te lopen dat je website in gevaar komt.

En natuurlijk houden we je via e-mail op de hoogte van ons werk terwijl het gebeurt. We maken het hele proces volkomen transparant!