Hoe stel ik een e-mail account in op Iphone?

You are here:
< Back

Stap 1

Ga nadat je een e-mailaccount hebt aangemaakt naar de instellingen op je iPhone.

Scroll een stukje naar onderen totdat je bij “Mail, Contacten, Agenda” uitkomt. Klik hier vervolgens op.

ios instellingen

Stap 2

Je ziet nu bovenin eventuele eerdere toegevoegde e-mailaccount. Eronder staat “Nieuwe account” klik daarop om een nieuw account toe te voegen.

mail contacten agenda

Stap 3

Selecteer nu de optie “Anders“. Klik daarna op “Voeg mailaccount toe“.

nieuw account

Stap 4

Vul je eigen gegevens in en klik weer op “Volgende“.

inlog gegevens

Stap 5

Je komt op een nieuwe pagina terecht. Scroll een eindje naar onderen en voer onder “Server inkomende post” en “Server uitgaande post” bij de hostnaam hetgeen dat in onderstaande afbeelding staat, bij gebruikersnaam je volledige email adres, en bij wachtwoord natuurlijk je wachtwoord in. Klik vervolgens weer op “Volgende“.

mail instellingen

Gefeliciteerd! Je hebt jouw emailaccount aan je iPhone toegevoegd. Wanneer je nu de mail app opent zie je in het overzicht je nieuwe account staan!

Kevin de Widt
info@dubbelendwarsonline.nl

Trotse Eigenaar | (Management) Spreker | Passie voor Techniek & Klanten! Ondernemend baasje, altijd online op zoek naar nieuwe mogelijkheden en kansen, barst van energie, stiekem één van de Tweakers Geeks, zit thuis moeilijk stil, is voorzitter van de badmintonvereniging, lid van een carnavalsvereniging én voetbalt graag in zijn vrije tijd.