Links

Door ons getest en gebruikt

Deze tools helpen je echt verder

Hieronder delen we onze meest gebruikte online tools en waar je deze kan downloaden / aanschaffen.*

Elementor (Pro)

Elementor is een WordPress-pagebuilder die WordPress webdesign als een wervelwind heeft veroverd. Het heeft veel uitgebreide functies, maar is toch heel gemakkelijk te gebruiken en onder de knie te krijgen. Vooral omdat alles gaat via de front-end ‘Drap and Drop’ editor. Elementor is de meest complete gratis paginabuilder. Er is ook een Pro-add-on om extra functies toe te voegen zoals meer widgets en ook heel prettig de volledige theme builder.

Elementor Voordelen
Elementor Nadelen

Astra Theme (Pro)

Ga je zelf aan de slag met het bouwen van je website? Dan bestaat deze basis uit WordPress met een goed thema.

In de top van enorm veel thema’s die online te vinden zijn speelt Astra mee. Het thema heeft namelijk een focus op snelheid en een lichtgewicht willen zijn. Ofwel, 2 belangrijke onderdelen waarop Google je website scoort. Dat maakt het dus een goede start voor je website.

Astra Theme Voordelen
Astra Theme Nadelen

Divi

Divi is een unieke combinatie van een theme builder en een template ineen. Dit heeft zowel zijn voordelen als nadelen. Je bent wel direct met één aankoop helemaal klaar om te starten en de template library wordt iedere week groter.

Daarnaast is deze builder net zoals Elementor helemaal visueel, je hebt dus geen kennis nodig van code om je website te maken!

Divi Voordelen
Divi Nadelen

* Sommige van de links op deze pagina zijn affiliate-links. Hiermee verdien ik commissie als je een aankoop doet via mijn link. Dit helpt me door te gaan met het maken van de gratis inhoud die ik uitbreng. Ik zal alleen bedrijven promoten waarvan ik echt geloof dat ze jouw geld waard zijn. Heel erg bedankt als je mijn links gebruikt om een aankoop te doen!