Oxygen website (laten) maken.

“Een Oxygen website laten maken is op dit moment de beste keus voor ondernemers die de meest krachtige WordPress website willen.”

Ben je ook van mening dat een website vanaf de eerste seconde moet overtuigen? Naast een mooi design is een snelle laadtijd van de website belangrijk. Bezoekers wachten niet op websites die hun tempo niet kunnen bijhouden. Kies je ervoor om een Oxygen website te laten maken, dan kies je voor een website die met jouw bedrijfsambities, de eisen van Google én die van websitebezoekers kan meekomen.

“Ga je full speed? Een Oxygen website houdt je ambities bij”

De toekomst van WordPress webdesign

Een snelle laadtijd een website (op mobile apparaten) is een van de meest belangrijke criteria voor een hoge positie in Google. Voor mei 2021 heeft Google een nieuw algoritme-update aangekondigd waarmee de snelheid van websites nog beter getest kan worden. Oxygen is op dit moment de beste tool om een WordPress-website te ontwikkelen met een full speed laadvermogen. 

Laat je een Oxygen website maken, dan kies je voor een toekomstbestendig website die je alles biedt voor een hoge positie in de SERP. Hoe kan dit? Oxygen is geen WordPress thema, maar een modulair systeem. Van header tot footer en van front-end tot back-end en alles daartussenin word je website lichtgewicht en maatwerk opgebouwd. Stap voor stap wordt je website opgebouwd, tot precies de snelle en onderscheidende website die je nodig hebt.

Maatwerk website zonder vertraging

WordPress is, onder andere vanwege de gebruiksvriendelijkheid voor beheerders, over de hele wereld een van de meest gebruikte contentmanagementsystemen (CSM). Oxygen is WordPress antwoord op de groeiende vraag naar unieke, snelle websites.

Je kent WordPress waarschijnlijk van de thema’s waaruit je kunt kiezen. Deze standaard thema’s zijn te personaliseren, maar dit levert vaak overbodige, vertragende code op. Een Oxygen website laten maken is hét antwoord wanneer je snelheid en maatwerkdesign bovenaan je wensenlijst hebt staan.

Geen thema’s nodig maar een Oxygen website (laten) maken.

Verbind je WordPress niet met ‘uniek design’? Oxygen is anders.

Oxygen Builder is géén page builder of een thema zoals je dat van WordPress kent, maar een modulair product. Dit hybride systeem biedt de voordelen van een WordPress website, zonder dat je vast zit aan een thema. Oxygen is geen standaard page builder, maar een thema builder. Stap voor stap, volledig afgestemd op de functionaliteitseisen, wórdt Oxygen het thema. Dit zorgt ervoor dat we precies de unieke WordPress website bouwen die je hebben wilt. Een Oxygen website laten maken geeft je alle mogelijkheden om onderscheidend te zijn met als kers op de taart full speed power voor alle functionaliteiten.

“Een Oxygen website laten bouwen geeft je alle vrijheid zonder overbodige en vertragende code. Oxygen biedt functionaliteit en snelheid, verpakt in maatwerk design.”

Een krachtige, snelle Oxygen website laten bouwen

Ook wanneer je ervoor kiest een Oxygen website te laten maken, kies je nog altijd voor een WordPress website. Oxygen heeft een WP-core. Maar in plaats van alleen te kiezen voor een thema, kan de website ook maatwerk worden opgebouwd. Dit heeft in de eerste plaats als voordeel dat we jouw website from scratch kunnen opbouwen. Wat prachtige maatwerk websites oplevert. Daarnaast is de snelheid van laden van een Oxygen website beduidend sneller. Laadsnelheid is een van de meest belangrijke Google-criteria om een hoge positie in de SERP te veroveren.

De voordelen van een Oxygen website (laten) maken

  • Zeer snelle laadtijd. Laat je een Oxygen website bouwen, dan heb je een website waarmee 95+ Google Pagespeed scores mogelijk zijn.
  • Géén beperkingen van een thema. Je Oxygen website wordt from scratch gebouwd op een WordPress-core.
  • Volledig responsive voor tablets en smartphones
  • Geschikt als zakelijke website en als webshop
  • Schone code
  • Latere uitbreidingen zijn geen probleem
  • Géén thema, maar een unieke website

Een snelle, toekomstbestendige website

Snelheid (ook en vooral op mobile devices) dankzij het elimineren van overbodige toeters en bellen en een aansprekend design zorgen voor een betere gebruikservaring. Google staat aan de kant van gebruikers. Een optimale gebruikservaring is niet meer weg te denken en zal alleen maar belangrijker worden. Oxygen is hierop voorbereid. Je kiest voor een toekomstbestendige website.

Full speed aan de slag!

Met Dubbel en Dwars heb je een gespecialiseerde Oxygen websiteontwikkelaar aan je zijde. Met maatwerk oplossingen ondersteunen we je merk met het bouwen van een high speed en full responsive website met een optimale gebruikerservaring. Naast full-service WordPress website ontwikkeling heb je een enthousiast team achter je op het gebied van webdesign, websiteonderhoud en op het gebied van online marketing en social-mediavraagstukken.

Full speed rendement uit je nieuwe website halen? Zet vandaag nog een eerste stap op weg naar het laten maken van een WordPress Oxygen website.

Een website laten maken in Breda? Zet vandaag nog een eerste stap en vraag ons om mee te denken of om een offerte voor je op te stellen! We beantwoorden je eerste vragen direct na het ontvangen van je reactie.

Contact info

Heb je vragen, wil je een vrijblijvende offerte of wil je gewoon even sparren? Bel dan met Kevin.