Een website laten maken in Breda waarmee je landelijk scoort!

Je wilt online. Of bent al online, maar de bestaande website is verouderd. Je bent onderweg met je bedrijf, maar wilt beter, sneller, moderner. Met een high perfoming website die de aandacht weet vast te houden van je bezoekers, vergroot je jouw online succes.

Een website laten maken is spannend! De online wereld is groot en verandert snel. We helpen je het verschil te maken met een website die het verschil maakt.

De start van een nieuwe website, bouwen aan succes

Een website bouwen is een intensief samenwerkingsproject. Vaak wordt ons de vraag gesteld: ‘Wat heb ik vandaag de dag nodig om online gevonden en gezien te worden?’ Daarom begint elk project met doorvragen en het boven water krijgen van doelen en wensen.

Onze eerste tegenvraag is wat je met de website wilt bereiken? Werk je regionaal rondom Breda en wil je een website laten maken waar je vanuit andere kanalen naar kunt doorverwijzen? Wil je een website die ook landelijk hoog in Google uitkomt? Wil je een zakelijke website laten maken in Breda of je bestaande website uitbreiden met een regionale webshop? Of wil je een grote, landelijke webshop laten maken?

Anders gezegd: bouwen start met analyseren. Vanuit doelstellingen bouwen we de website die mee kan komen met jouw ambities.

One-stop-shop voor websiterealisatie

Dubbel en Dwars Online Oplossingen is gevestigd in Breda. Als one-stop-shop bieden we alles wat bedrijven nodig hebben voor een succesvolle online aanwezigheid. Zowel regionaal als landelijk. Dit lukt niet zonder de betrokkenheid en de juiste input van onze opdrachtgevers. We hechten dan ook grote waarde aan goede samenwerkingsverbanden. Ben je een ondernemer in Breda of omgeving en op zoek naar een partij die jullie website van A tot Z kan bouwen en onderhouden? Dan is het goed dat je gekozen hebt voor een regionale partner! Samen verkorten we de afstand tot jullie doelgroep en bouwen we aan jullie online succes.

WordPress website laten maken in Breda

Ben je op zoek naar een populair contentmanagementsysteem? WordPress is nog altijd een van de meest gebruikte systemen wereldwijd voor het laten maken van een website. Deze open course-oplossing biedt slimme CMS-tools voor kleine en middelgrote. Nadelen zijn er ook. Een daarvan is dat je gebonden bent aan een thema. Dit kunnen we voor je oplossen door te werken met de Oxygen sitebuilder. Daarnaast ben je als webbeheerder voor het goed functioneren afhankelijk van updates die WP beschikbaar stelt. Dit allemaal controleren en bijhouden kost tijd en kennis. Wil je een WordPress website laten maken in Breda, dan verzorgen wij de complete realisatie van concept tot oplevering, en van oplevering tot website onderhoud.

Website-optimalisatie

WordPress is een open source systeem. Werken met bestaande frames is een kostenbesparende oplossingen. Een nadeel is dat er veel updates moeten worden uitgevoerd om je website snel en up-to-date te houden. Wil je een WP website laten bouwen in Breda, dan zorgen we er met websiteonderhoud voor dat de website regelmatig wordt geoptimaliseerd. Liever geen WordPress, maar een maatwerk website laten maken? Vanuit blank canvas en page builders realiseren we unieke websites die niet afhankelijk zijn van een thema.

“We halen het beste uit je (WordPress)website. Met gepersonaliseerde thema’s krijgt een standaardsjabloon de look en feel die past bij jouw merk en doelstellingen.”

Een eigen website maken

Je overweegt om zelf een website te bouwen. Je hoort en leest dat het heel eenvoudig is om zelf een WordPress website te maken. Dus waarom niet? WordPress biedt toegankelijkheid en laagdrempeligheid met maximaal resultaat. Door plug-ins aan een thema toe te voegen kun je de website uitbreiden. Wanneer een WordPress website staat, is het heel eenvoudig om content toe te voegen of aan te passen. Dit is een van de redenen waarom veel mensen overwegen om zelf hun eigen website te maken.

Er zijn ook een aantal nadelen. Kant-en-klare WordPress-thema’s zijn niet meer zo aantrekkelijk als ze waren. Wie gaat voor een professionele, snelle zakelijke website, wil geen website die eruitziet als duizenden andere. De begrenzing van een thema is één van de nadelen. SEO en de eisen die ontwikkelaars van zoekmachines, zoals Google, stellen veranderen snel. Online goed vindbaar zijn wordt steeds complexer. Voor een scorende website heb je meer nodig dan een thema en basiskennis. ‘Online resultaat behalen’ is een serieuze tak van sport geworden.

“SEO-Basiskennis en een website bouwen op een standaard thema zijn niet meer voldoende om aan de eisen van zoekmachines te voldoen. Wil je een website laten bouwen in Breda? Dubbel en Dwars helpt je bij de realistisch van een website die aan alle eisen voldoet.”

Dubbel en Dwars Online Oplossingen

Dubbel en Dwars helpt ondernemers in Breda en omgeving met websiterealisatie en biedt online marketingoplossingen. Onze oplossingen starten met het inzichtelijk maken van de doelstellingen van de opdrachtgever. Op basis hiervan realiseren de best passende oplossing. Of je nu een full responsive website nodig hebt, of een webwinkel wilt openen met toekomstperspectief; met de juiste technologie zorgen we voor de juiste antwoorden.

Kennis, betrokkenheid, advies dat hout snijdt, een goede prijsstelling en een professionele uitvoering van het project, kortweg met het bieden van kwaliteit, zorgen we ervoor dat het gewenste resultaat behaald wordt.

Een website laten maken in Breda? Zet vandaag nog een eerste stap en vraag ons om mee te denken of om een offerte voor je op te stellen! We beantwoorden je eerste vragen direct na het ontvangen van je reactie.