WooCommerce

Verkopen maar

Sales!

“WooCommerce wordt ondertussen door 28% van alle online webwinkels ingezet als verkoopsysteem. Waarom? Het is snel, simpel en volledig geïntegreerd in je WordPress CMS. WordPress is het meest gebruikte CMS ter wereld”

WooCommerce als uitbreiding

Om WooCommerce te kunnen gebruiken heb je in de basis kennis nodig van WordPress. Om WordPress te leren zijn er online veel gratis instructievideo’s en handleidingen te vinden. WooCommerce sluit daarna naadloos aan bij de gebruiksvriendelijkheid van WordPress. Van simpel tot geavanceerd, alles is mogelijk met een goede WooCommerce Template.

Wat kan je verkopen met

WooCommerce?

Nou.. haast alles!

Digitale producten

Reserveringen / boekingen

Fysieke producten

Abonnementen

Dienstverlening

Dropshipping

Waarom geen ‘goedkoop’ alternatief?

1. Ze zijn “gesloten.”

Dit houdt in dat wanneer je iets wilt aanpassen aan de webshop, zowel technisch als aan de look and feel, je dit alleen kan doen binnen de mogelijkheden die het platform aanreikt. Dit kan via de instellingen of via hulp van de support afdeling. De essentie hier is vaak dat wanneer je aanpassingen wilt doen die niet binnen het platform vallen, je dit niet kan doen.

2. Ze zijn “exclusief.”

Voor bijna iedereen gaat dan op dat je een webshopplatform gescheiden wilt houden van je andere / hoofd bedrijfswebsite. Ofwel, je krijgt dan 2 verschillende websites: de webwinkel en je bedrijfswebsite. Deze worden gescheiden omdat linken naar de webshop niet kan via de bedrijfswebshop. Er een ‘frame’ in knutselen is een mogelijkheid, maar dit gaan vaak ten koste van de gebruiksvriendelijkheid en uitstraling.

3. Ze zijn “in-house gehost.”

Als je bijvoorbeeld bij Strato een webshoppakket afneemt dan moet je ook gebruik maken van hun webshopmodule. Dit kan ook voordelen hebben, maar het betekent ook dat deze partij de controle heeft over je webshop. Als zij niet bereikbaar zijn, ben jij het ook niet. En het allerbelangrijkste, zij bepalen alle functionaliteiten. Niets is open-source. Zij bepalen je kader, en niet jij.

Het werkt!

de VOORDELEN

 op een rij!

  • WooCommerce is een WordPress plugin. Het installeren en activeren gaat net als iedere andere plugin.
  • Het is Gratis en Open Source, net zoals WordPress. Je hebt geen dure licenties nodig, de webshop ‘verloopt’ nooit en niemand komt vragen om geld op enig punt.
  • Het aantal uitbreidingsmogelijkheden is groot en alsmaar groeiende door een levendige community.
  • Het is de meest populaire plugin voor WordPress.
  • Het is (waarschijnlijk) de meest functie rijke plugin.
  • De installatie is snel en simpel.
  • Het design gaat volledig samen met het thema dat je hebt geinstalleerd op je WordPress website.
  • Er zijn ondertussen al duizenden thema’s speciaal gemaakt voor WooCommerce.

Ik kan de lijst met nog wel meer voordelen aanvullen. Maar laat ik gewoon stellen dat WooCommerce je simpleweg alles aanreikt wat je ooit nodig hebt om een kwalitatief hoogwaardige webshop weg te zetten. Je webshop volledig in de hand, vanaf de basis tot je toekomstdroom

Dit kan je goed combineren met

en

Ook voor vragen of je huidige website, webshop of wat hier ook mee te maken heeft mag je ons appen, bellen of mailen, graag zelfs!

MMMMM