‘Een belangrijke sleutel tot meer online succes heet: ‘website design’.

Het doel van een website is dat deze je bedrijf online presenteert. Daarom nemen we uitgebreid de tijd om jouw bedrijf en je doelgroep te leren kennen. Weten wat de gebruiker nodig heeft, wat deze mooi vindt en wat deze van jouw merk verwacht… Wanneer we een website design ontwikkelen zijn dit de elementen waaruit we het digitale verlengstuk van jouw onderneming bouwen. Bij ‘design’ wordt vaak gedacht aan mooie uiterlijke vormen. Website design is meer dan dat. Website design gaat in de eerste plaats over hoe een website werkt. Een webdesign ontwikkelen betekent dan ook dat we een ontwerp maken dat zo mooi, snel en goed mogelijk alle functionaliteiten van je website laat werken. Immers, de backend van de website moet zo zijn ingericht dat de bezoeker alle benodigde functionaliteiten snel kan vinden en bedienen. Webdesign is dus meer dan het ontwerpen van een aantrekkelijk front-end.

“Website design is het raamwerk waarop de online-marketingstrategie van je merk rust. Met het juiste webdesign dragen we bij aan het behalen van jouw zakelijke doelen.”

Website design en website ontwikkeling: twee zijden van dezelfde medaille

Website design is een breed begrip dat je bovendien niet los kunt zien van website ontwikkeling. Dat laatste omvat alles wat te maken heeft met de technische opbouw van de website. Zowel de gebruikersinterface (UI) als de User Experience (UX) vallen eronder. Samen omvatten ze alles dat te maken heeft met het uiterlijk en de gebruiksvriendelijkheid van de website. Goed website design prikkelt en vertaalt met kleuren, vormen, typografie, content en de visie en de missie van je onderneming of je merk. Het laat zien waar je voor staat zodat bezoekers in a splitt second zien dat ze op de juiste website zijn beland.

‘Optimaal afstemmen op de gebruikerservaring, is de weg naar goed website design’

Website design, de aantrekkelijkheid en het gebruiksgemak van de website, bepaalt of bezoekers blijven of gaan. Bij Dubbel en Dwars zijn we gespecialiseerd in het maken van unieke websites. Niet alleen op het gebied van website design en grafische vormgeving, maar ook op het gebied van website ontwikkeling.

Goed webdesign maakt het gebruikers makkelijk om de website te vinden en deze te gebruiken. Aan de hand van vooraf gedefinieerde doelen zorgen we voor webdesign met een zeer hoge gebruiksvriendelijkheid. Easy to find…Hard to resist.

Professioneel website design

Wegklikken betekent afscheid nemen van potentiële klanten. Daarom is het belangrijk dat een website op het eerste gezicht direct overtuigt. Een professionele website doet dit. Deze biedt bezoekers snelheid en een zekere werking van de functionaliteiten.

Bij Dubbel en Dwars staat een professionele website voor een intuïtief begrijpbare website, zodat bezoekers je website direct begrijpen. Maar natuurlijk steken we je website ook in een mooi jasje. We maken websites die bezoekers aantrekkelijk vinden en direct begrijpen.

De boodschap van je merk en hoe je jouw doelgroep kunt helpen is duidelijk zodat gebruikers niet hoeven te raden hoe ze moeten navigeren en wat er gebeurt wanneer ze ergens op klikken.

Nieuwe website

De gemiddelde levensduur van een website is vijf jaar. Wanneer jullie huidige website en het bestaande webdesign niet langer overtuigen wegens een slechte opbouw, traagheid, een grafisch design dat niet meer van deze tijd is of bezoekers te weinig functionaliteiten biedt, is het tijd voor een nieuwe website. Een verouderde website is een rem op de bedrijfsgroei. Samengevat: een trage website of een website design dat niet tot het eind is doorgedacht, zorgt ervoor dat je niet gevonden wordt, of levert bezoekers op die de website snel verlaten.

Van bezoekers klanten maken

Wordt het tijd om je doelgroep iets beters te bieden? Doe dit dan met een professionele website die aan de eisen van de huidige tijd én die van je doelgroep kan voldoen.

Heeft jullie website letterlijk nog power om van bezoekers ook werkelijk klanten te maken? Google en andere zoekmachines stellen steeds hardere eisen. Websites die bezoekers een snelle, gebruiksvriendelijke en relevante ervaring bieden worden beloond met een hogere ranking. Daarmee hebben we een gemeenschappelijk doel. Ook voor ons zijn het de resultaten en de klantbeleving die ertoe doen. We werken bij elk project dan ook nauw met onze opdrachtgevers samen om unieke ​​websites te maken die van bezoekers klanten maken.

Website design in Breda

Dubbel en Dwars Online bestaat uit een team jonge, betrokken professionals. Met maatwerk webdesign en online diensten leveren we een bijdrage aan het online succes van onze opdrachtgevers. We doen veel voor een goede eindoplevering, maar starten wel het liefst met een goede bak koffie en dito projectbespreking over het gewenste website design.

Zoek je een partij in Brabant (Breda) voor het maken van een professionele zakelijke website met een doordacht en goed functionerend website design? Zet dan vandaag nog een eerste stap, en neem contact met ons op.