Landingpagina’s voor SEA & SEO.

Maak onweerstaanbare landingspagina's die werken!

Je website is niet voor iedereen geoptimaliseerd. Als je bezoekers naar landingspagina’s stuurt die voor elke marketing campagne op maat gemaakt zijn, krijg je meer klanten.

Wij maken al jaren landingspagina’s op maat die jouw bezoekers omzetten naar leads. Wij zorgen voor focus op een pagina met een duidelijk verhaal. Klanten gaan over tot datgene wat je wilt zonder dat ze vetrekken en het vinden bij de concurrentie!

Je website kost je klanten

Mensen kunnen van alles doen op je website – wat betekent dat er veel afleidingen zijn. Landingspagina’s houden bezoekers gericht op het specifieke wat je wilt dat ze doen, zodat je met hetzelfde campagnebudget betere resultaten krijgt.

Goed: Stuur je verkeer naar een landingspagina

Landingspagina’s leiden bezoekers naar een enkel campagnedoel. De tekst en vormgeving komen overeen met de advertentie of e-mail die hen hier bracht. Er zijn geen links die hen alle kanten op sturen. Ze zijn doelgericht – en de kans op conversie is groter.

Niet zo goed: Je verkeer naar een website sturen

Websites hebben veel links die bezoekers afleiden van je campagnedoel. Er is geen duidelijke richting. De berichtgeving is niet vertrouwd. Dus verkennen ze, dan verkennen ze nog wat meer, en dan vertrekken ze helaas. Tegenvaller dus zonder focus!