Google Ads

Advertising

Deze week nog in de top 3?

Uit onderzoek is gebleken dat Adverteren in Google een van de meest doeltreffende manieren van adverteren is. Het overtreft met gemak de doeltreffendheid van: flyeren, e-mailmarketing, direct-marketing en adverteren in bladen.

 

  • Gemiddelde rendement Google Adwords 67% 67%
  • Gemiddelde rendement e-mailmarketing 42% 42%
  • Gemiddelde rendement advertenties in (lokale) nieuwsbladen 10% 10%
  • Gemiddelde rendement flyeren 5% 5%

Wat is Google Adwords?

Als je niet bekend bent met AdWords, het is gewoon een betaal-per-klik dienst wat je in staat stelt om zelfgecreëerde advertenties voor je bedrijf te maken. Deze klikbare advertenties worden vervolgens weergegeven in de zoekresultaten van Google. Door het gebruik van de juiste zoekwoorden voor je doelgroep, loop je al een stap voor op de rest omdat je mensen bereikt die specifieke interesse hebben in je product of dienst!

Zichtbaar zijn

Als iemand al interesse heeft!

Met een Google Adwords campagne betaal je per klik voor een toppositie in de zoekresultaten van Google. Hierbij betaal je dus niks aan Google zolang er niet op je advertentie wordt geklikt, en betaal je slechts een klein bedrag wanneer iemand op je advertentie klikt.

De prijs voor een klik varieert van Eur 0,01 tot Eur 1,50 per klik afhankelijk van de trefwoorden die je kiest. Hierbij kan je zelf aangeven wat je maandelijks maximaal wilt uitgeven aan kliks via Google.

 

Adverteren in Google is dus een moderne en zeer rendabele investering. Met een AdWords campagne weet je zeker dat je direct gevonden wordt door potentiële klanten die zoekende zijn. Op het moment dat je website optimaal is ingericht om deze bezoekers om te zetten in klanten dan zorgt dit voor meer omzet en / of offerte-aanvragen! Het opzetten en onderhouden doen wij, de betaling gaat geheel transparant rechtstreeks aan Google!

Nog geen zoekmachine vriendelijke website of uberhaupt nog geen website om de advertenties naar toe te linken? Geen probleem, wij bouwen ook graag de perfecte website voor jou!

Het werkt!

JOUW VOORDELEN!

Hoe nemen we dit uit handen?

Onderzoek & analyse

Waar gaan we ons op richten? We starten met een analyse van de mogelijkheden. Op welke trefwoorden zoekt jouw doelgroep nu echt en hoeveel concurrenten richten zich op

Opzetten & inrichten

We stellen alles optimaal in! We zetten het account voor je op, stellen de trefwoorden en advertenties voor je in en zorgen ervoor dat de conversies worden gemeten.

Monitoren & optimaliseren

We sturen continu bij. Levert een trefwoord geen leads op? Dan zetten we hem uit. Een goed lopende advertentie optimaliseren we voor hogere posities.