Webdesign

Webdesign voor Website en WooCommerce

“Maak van je website een prachtig digitaal visitekaartje. We luisteren naar je wensen en doelen en bouwen de website die je voor ogen hebt.”

++

++

Een website laten bouwen met alles erop en eraan

Omdat je als ondernemer altijd uniek bent dient je website hierbij aan te sluiten, dat lijkt ons niet meer dan logisch!?

Onze websites zijn standaard goed vindbaar in Google. We spreken vanzelfsprekend over de perfecte website op zowel pc, tablet en mobiel!

Uiteraard kunnen we de website alleen samen met jou realiseren. Immers ken jij je markt, je bedrijf en je klanten een stuk beter dan wij. Daarom gaan we voordat we de website gaan bouwen samen in gesprek. We willen namelijk maar wat graag weten waar je passie ligt en hoe jij ook tot het uiterste gaat voor je eigen klanten.

We zijn niets zonder een

goed proces

Planning

Design

Evaluatie

En... live!

Kom maar door

We willen weten wat je drijft en waarom je zo goed bent in wat je doet. Niemand die hier beter en vol trots over kan vertellen dan jezelf.

Wij vinden niets leuker dan samen brainstormen over alle mogelijkheden die er zijn op internet. Je hoeft hiervoor niet eens je huis uit want wij komen gewoon naar je toe.

Starten maar

Met alle informatie die we hebben meegenomen uit het gesprek gaan we aan de slag om een conceptversie te bouwen.

We houden hierbij rekening met je al bestaande of nieuwe logo en de daarbij passende kleuren.

Samen evalueren

Uiteraard wil je de website eerst goedkeuren voordat we hem voor je online zetten. Daarom ontvang je een preview van je nieuwe website. Deze preview is een volledig werkende versie van je website. Je kan hiermee het complete design, de menustructuur en de werking van de functionaliteiten zoals een offerteformulier, de webshop en de mobiele versie testen.

Je gaat online

Nadat we eventuele correcties op jouw verzoek hebben doorgevoerd en je hebt aangegeven 100% tevreden te zijn over het resultaat zetten we de website online. Hierbij koppelen we jouw (huidige) domeinnaam aan de nieuwe website en stellen we indien nodig (nieuwe) e-mailadressen voor je in. Geen zorgen. Alles wordt voor je verzorgd.

Maar dan

We gaan alleen voor het beste

Een website goed, snel, gebruiksvriendelijk en up-to-date maken en houden is een voortdurend proces. Internetstandaarden, trends, wensen van bezoekers en richtlijnen van Google zijn constant in beweging. Om de website te laten renderen dienen alle bovenstaande punten niet alleen op elkaar aan te sluiten maar vooral ook elkaar aan te vullen, nu en in de toekomst. De beste investering is dus een doorlopende samenwerking. Stilstand is achteruitgang en al helemaal in de dynamische wereld van het internet!