Dit is team

DUBBEL & DWARS

1 + 1 = 3 wanneer beide partijen in een samenwerking doen waar ze goed in zijn.

Ons unieke concept betekent dan ook dat we jou je gehele ondernemersbestaan willen ontzorgen op het gebied van alle online mogelijkheden. Wij vinden dat je ondernemer bent geworden om je eigen passie uit te voeren, dit maakt je uniek en specialist op jouw gebied, laten wij dit nu net zijn voor al je online oplossingen.

“Bij elkaar komen is een begin, bij elkaar blijven is vooruitgang, met elkaar samenwerken is succes.” (Henry Ford)

Kevin de Widt

Kevin de Widt

TEAMLEADER – CREATIEF OP HET WEB – WORDPRESS EXPERT – SEO GOEROE

Ondernemend baasje, altijd online op zoek naar nieuwe mogelijkheden en kansen, barst van energie, stiekem één van de Tweakers Geeks, zit ook thuis moeilijk stil, is daarom voorzitter van de badmintonvereniging, lid van een carnavalsvereniging én voetbalt graag in zijn vrije tijd.

Bovenal ook apetrots op het toffe team waarmee klanten echt goed worden geholpen zoals niemand anders doet!

Bente Hemmes

Bente Hemmes

SOCIAL EXPERT – CONTENT MARKETEER – COMMUNITY MANAGEMENT

Spontaan, type-handen-uit-de-mouwen, staat graag achter het fornuis, gek op haar auto, dol op tennis en Crossfit, leest in de vrije uurtjes graag een boek of magazine, laat zich vaak opsluiten in een escaperoom, zegt nooit ‘houdoe’ en heeft nog héél veel vakantiebestemmingen op haar bucketlist.

Giel Damen

Giel Damen

SEA SPECIALIST // SEO LEADER // ACCOUNTMANAGER

Adverteren binnen Google is sowieso contact met Giel. Google Ads heeft voor hem geen geheimen meer na jarenlange ervaring. Het maximale uit je budget halen, dat is het doel!

Teun de Vries

Teun de Vries

SEA SPECIALIST – CONVERSIE KNALLER – KLANTENBAAS

Sociaal, aan is gaan, alles is mogelijk en het klantbelang staat altijd bovenaan! Kan een aardig potje voetballen en komt graag samen met zijn vriendin en vrienden in het Bredase borrelleven.

Een echte aanvulling binnen het team met zijn commerciële skills, ook voor de klant! Geen conversie mogelijkheid blijft onbenut voor meer leads of duidelijke doelen, een echte spits dus!

Lars de Nijs

Lars de Nijs

CODE MASTER // DIVI & ELEMENTOR PRO

Lars is de ontwikkelaar die ieder team nodig heeft. Schud de code zo uit zijn mouwen en bouwt wat andere kunnen bedenken. Een onmisbare schakel in het development proces!

René Boonenkamp

René Boonenkamp

SEO SPECIALIST – 24/7 GOOGLE WATCHER – CONTENT MANAGER

Weet alles van Google en zit dus bovenop de laatste ontwikkelingen. Werken aan je SEO is werken met René!