Team Dubbel & Dwars

Online Oplossingen

WEBDESIGN – SEO – SOCIAL MEDIA – SEA

DIT IS TEAM DUBBEL & DWARS

 
1 + 1 = 3 wanneer beide partijen in een samenwerking doen waar ze goed in zijn. Ons unieke concept betekent in de basis dan ook dat we jou je gehele ondernemersbestaan willen ontzorgen op het gebied van alle online mogelijkheden. Wij vinden dat je ondernemer bent geworden om je eigen passie uit te voeren, dit maakt je uniek en specialist op jouw gebied, laten wij dit nu net zijn voor al je online oplossingen.

Bij elkaar komen is een begin, bij elkaar blijven is vooruitgang, met elkaar samenwerken is succes. (Henry Ford)

TEAMLEADER – CREATIEF OP HET WEB – WORDPRESS EXPERT – SEO GOEROE

Kevin de Widt

Ondernemend baasje, altijd online op zoek naar nieuwe mogelijkheden en kansen, barst van energie, stiekem één van de Tweakers Geeks, zit ook thuis moeilijk stil, is daarom voorzitter van de badmintonvereniging, lid van een carnavalsvereniging én voetbalt graag in zijn vrije tijd.

Bovenal ook apetrots op het toffe team waarmee klanten echt goed worden geholpen zoals niemand anders doet!

SEO SPECIALIST – CONVERSIE KNALLER – ACCOUNTMANAGER – COMMERCIEEL DIRECTEUR

Teun de Vries

Sociaal, aan is gaan, alles is mogelijk en het klantbelang staat altijd bovenaan! Kan een aardig potje voetballen en komt graag samen met zijn vriendin en vrienden in het Bredase borrelleven.

Een echte aanvulling binnen het team met zijn commerciële skills, ook voor de klant! Geen conversie mogelijkheid blijft onbenut voor meer leads of duidelijke doelen, een echte spits dus!

SOCIAL EXPERT – CONTENT MARKETEER – COMMUNITY MANAGEMENT – SOCIAL ADVERTISING

Bente Hemmes

Spontaan, type-handen-uit-de-mouwen, staat graag achter het fornuis, gek op haar auto, dol op tennis en Crossfit, leest in de vrije uurtjes graag een boek of magazine, laat zich vaak opsluiten in een escaperoom, zegt nooit ‘houdoe’ en heeft nog héél veel vakantiebestemmingen op haar bucketlist.

SEO SPECIALIST – 24/7 GOOGLE WATCHER – CONTENT MANAGER

René Boonenkamp

SEA SPECIALIST – SEO LEADER – ACCOUNTMANAGER

Giel Damen

Al interesse in een samenwerking?

Geïnteresseerd in onze algemene voorwaarden?