Over ons | Dubbel & Dwars Online Oplossingen
329
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-329,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Over ons

Dubbel & Dwars Online Oplossingen

Uniek & Persoonlijk – Waarom we dat nu precies zijn

Bij elkaar komen is een begin, bij elkaar blijven is vooruitgang, met elkaar samenwerken is succes. (Henry Ford)

Wij van Dubbel & Dwars Online oplossingen hebben als visie dat een langdurige samenwerking van ondernemers die in hun eigen kennis, kracht en kunde geloven, wel moet leiden tot succes! 1 + 1 = 3 wanneer je eerlijk en transparant kan en wil zijn tegen de ander. Ons unieke concept betekent in de basis dan ook dat we jou je gehele ondernemersbestaan willen ontzorgen op het gebied van alle online mogelijkheden. Wij vinden dat je ondernemer bent geworden om je eigen passie uit te voeren, dit maakt je uniek en specialist op jouw gebied, laten wij dit nu net zijn voor al je online oplossingen.

Hoe we dat doen

Geen handleidingen, online wizards of standaard voorbeelden om je op weg te helpen. Bij de belofte om alles voor je op te lossen, bedoelen we ook alles! Wij geloven dat iedere iedere oplossing uniek is omdat iedere ondernemer dat ook is. De perfecte samenstelling van de ideale online mogelijkheden is voor iedere ondernemer anders, dan is een standaard pakket aanbieden toch raar? We kiezen dus samen wat bij je past en wat je nodig hebt. Wij creëren met jou als regisseur. Maar dit is nog maar het begin. Stilstand is achteruitgang en daar houden we niet van. Samenwerken kent geen einde. We blijven dan ook alles perfect voor je regelen in de toekomst. Vragen, opmerkingen of aanpassingen doe je gewoon via Whats App en je krijgt direct reactie. Dat is pas ontzorgen volgens ons!

Meedenken, meedoen en vol energie snel kunnen schakelen. Daar worden wij blij van!

Al interesse in een samenwerking?

ONZE BELOFTE AAN JOU!

  • DIRECT CONTACT

    Geen accountmanagers of relatiebeheerders en al helemaal geen belmenu. Je bereikt ons gewoon direct via Whats App, e-mail of telefoon. Wijzigingen of vragen, beide is geen probleem! Mocht dit nog niet voldoende zijn, dan komen we toch gewoon even langs. Bij ons staat de koffie ook altijd klaar!

  • ONTZORGEN (1 + 1 = 3)

    Geen handleidingen of doe-het-zelf instructies. We regelen alles voor je van A t/m Z en net zolang als je onderneming blijft bestaan. Garanties hebben we niet nodig want we willen maar één ding: “Jou tevreden houden, nu en in de toekomst!” Niets werkt prettiger en efficiënter wanneer jij kan blijven doen wat je leuk vindt en wij doen dat ook, maar dan voor jouw online aanwezigheid!

  • LANGE TERMIJN

    Nog een Unieke belofte van ons. Als enige in de markt durven we dit te doen. Omdat samenwerken investeren is in tijd en energie, en we dit iedereen evenveel willen geven, doen we het volgende. Voor minder dan een ‘vaste en super tevreden’ klant doen we het sowieso niet. Want juist samen blijven werken in de dynamische wereld van het internet is de sleutel tot online succes!

Mogen we onze beloften waarmaken?

Het Team

Profielfoto K.C.A.J. (Kevin) de Widt

Oprichter van Dubbel & Dwars Online Oplossingen. Vol energie en passie in contact komen met klanten is het leukste wat er is. Aanvoelen wat ze willen en nodig hebben en daarna alles uit handen nemen zodat ze zelf ook kunnen blijven doen wat ze leuk vinden. Zo staat iedereen in zijn kracht en dat zorgt altijd voor de beste ideeën en creaties! Kom maar op met je verhaal.....

Kevin de Widt

Eigenaar | Designer | Passievol | Groot Klanthart!

Wie ben ik?

Ondernemend baasje – Dubbel & Dwars Online Oplossingen

 

Na een leuke studie aan de Universiteit van Tilburg gesolliciteerd bij de Rabobank voor het Young Professional Traineeship. Na een studie over Ondernemen wist ik het zeker, ik wilde nu ook werken met ondernemers. Dat ging perfect samen bij de Rabobank als Accountmanager MKB. Een eigen portefeuille met ondernemers waarbij de diversiteit enorm was. Na een paar jaar gaat dan toch het bloed kruipen waar het niet gaan kan. Na zoveel inspirerende ondernemers te hebben gesproken zat er nog maar één ding op, zelf ondernemen. Ik wild het al heel lang en ondernemer ben je nu eenmaal al lang ergens diep van binnen. Iedereen kan uitblinken als hij of zij een passie tot uiting laat komen en dat is precies wat ik doe met Dubbel & Dwars Online Oplossingen. Nog steeds veel werken met ondernemers binnen het MKB. Na jarenlang met ze gesproken te hebben werd mijn missie duidelijk. Iedere ondernemer volledig ontzorgen voor al zijn online zaken. Als ondernemer moet je vooral doen waar je goed in bent, en laat ik dat nu net zijn Online. Een mooiere combinatie is er voor mij niet mogelijk!

 

Naast het ondernemen heb ik natuurlijk nog een hoop andere dingen te doen. Ik ben graag sportief bezig en doe dit dan ook door middel van voetbal, badminton en fitness. Bij de verenigingen waar ik lid ben draag ik graag mijn steentje bij in verschillende vrijwilligers rollen, o.a. voorzitter bij Badmintonclub Bavel. Daarnaast ga ik ook graag lekker eten of een drankje doen in het altijd gezellige centrum van Breda.

Zin om eens te kletsen met Kevin?

Wat klanten zeggen over ons

Geïnteresseerd in onze algemene voorwaarden?