SEO (Google)

de weg omhoog

Google

“Zoekmachines belonen websites waarvan (be)zoekers vinden dat deze nuttig zijn. SEO is de kunst en wetenschap om de behoefte van de zoekers te vervullen. Doe jij dit goed, dan doet de zoekmachine jou goed!”

Ik wil hoger in……… Google!

Alle grote zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo laten gratis zoekresultaten zien met websites en andere content die de zoekmachine relevant vindt voor de (be)zoeker. Een relevante en vindbare website realiseren we met zoekmachine-optimalisatie.

Met zoekmachine optimalisatie, ofwel Search Engine Optimization (SEO), kun je je website hoger in de gratis zoekresultaten laten verschijnen. Door slim aan de slag te gaan met SEO krijg je stapje voor stapje hogere rankings. Die hoge rankings zorgen maand na maand voor honderden of duizenden nieuwe bezoekers.

Slimmer, sneller en beter vindbaar in Google door te investeren in SEO

Wat is SEO?

Zoekmachine-optimalisatie

bestaat uit grofweg;

Goede content (Teksten)

Logisch geheel

DE BESTE TECHNIEK

Mooie afbeeldingen

SNELLE GEBRUIKERSERVARING

Bezoekers vasthouden

Het werkt!

JOUW VOORDELEN!

Hoe nemen we dit uit handen?

Samen gaan we voor het beste resultaat. SEO is dus een langetermijninvestering waarna door goed de laatste ontwikkelingen te volgen en toe te passen de website structureel hoger komt in de gratis zoekresultaten. We hanteren een transparante werkwijze waarbij we je doelen en wensen in kaart gaan brengen. Na ons gesprek gaan we aan de slag met een uigebreid vooronderzoek waaruit alle online mogelijkheden komen.

Dan de allerbelangrijkste reden waarom we een goede en langdurige samenwerking zo belangrijk vinden: Online marketing is een doorlopend proces. Het is een combinatie van meten, verbeteren en optimaliseren. Een goede online vindbaarheid gaat niet over één nacht ijs. Dit zeggen we niet omdat het kan of omdat het goed staat. Nee, hier zijn wij van overtuigd zelfs!