SEO (Google).

Ik wil hoger in Google, dat kan!

“Zoekmachines belonen websites waarvan (be)zoekers vinden dat deze nuttig zijn. SEO is de kunst en wetenschap om de behoefte van de zoekers te vervullen. Doe jij dit goed, dan doet de zoekmachine jou goed!”

++

++

Wat is SEO?

Alle grote zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo laten gratis zoekresultaten zien met websites en content die de zoekmachine relevant vindt voor de (be)zoeker. Een relevante en vindbare website realiseren we met zoekmachine-optimalisatie.

Met zoekmachine optimalisatie, ofwel Search Engine Optimization (SEO), kun je je website hoger in de gratis zoekresultaten laten verschijnen. Door slim aan de slag te gaan met SEO krijg je stapje voor stapje hogere rankings. Die hoge rankings zorgen maand na maand voor honderden of duizenden nieuwe bezoekers.

Het werkt!

De voordelen van SEO

Samen gaan we voor het beste resultaat. SEO is dus een langetermijninvestering waarna door goed de laatste ontwikkelingen te volgen en toe te passen de website structureel hoger komt in de gratis zoekresultaten. We hanteren een transparante werkwijze waarbij we je doelen en wensen in kaart gaan brengen. Na ons gesprek gaan we aan de slag met een uigebreid vooronderzoek waaruit alle online mogelijkheden komen.

Altijd duidelijkheid

Wat is SEO?

Zoekmachine optimalisatie bestaat uit grofweg; Goede content (tekstwerk), De beste techniek, een snelle gebruikerservaring, een logisch geheel, passende afbeeldingen en misschien een toffe video?

Als je dit allemaal goed doet dan zijn in de eerste plaats bezoekers heel blij met je website. Bezoekers bepalen dus de echte relevantie van je website. En als zij blij zijn, wat ze vaak uiten in lang op je website blijven en veel ronkklikken, dan neemt Google dit over. Begin dus altijd bij de basis. Als die op orde is gaat Google met je meedenken.

Weinig ondernemers maken momenteel actief gebruik van SEO en vertrouwen nog niet op de expertise van een expert om jou vindbaarheid online te verbeteren. Zij gaan er van uit dat hun website wel scoort op het moment dat zij deze hebben laten ontwerpen. Zonder jouw website te optimaliseren voor zoekmachines als Google, wordt deze niet gevonden door je potentiële klanten. Laat ons als SEO bureau in Breda jou adviseren voor een betere vindbaarheid in Google.

Bezoekers omzetten in klanten

Dubbel & Dwars Online heeft als doel zoekmachine optimalisatie diensten te leveren met een transparant, bewezen, SEO optimalisatie strategie. Onze SEO diensten in Breda zijn perfect voor het MKB en kleine ondernemingen die hoge kwaliteitseisen stellen.

Wanneer jouw website genoeg relevante bezoekers heeft gegenereerd door middel van SEO, is het belangrijk dat de bezoekers worden omzet in klanten. Wil je meer weten over onze diensten als SEO specialist in Breda, neem dan eens geheel vrijblijvend contact op.